Dogodki

V okviru Vseslovenske kampanje za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu bodo organizirani številni dogodki:

  1. Javna napoved kampanje bo na uvodni nacionalni novinarski konferenci, 13. oktobra 2015 ob 11.00 uri v Salonu Vrtnica, ki se nahaja v medetaži Grand hotela Union Business (Miklošičeva ul. 3, Ljubljana).
  1. Med oktobrom 2015 in 31. majem 3016 bo potekal Natečaj za delodajalce za izbor najboljših ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu. Namen natečaja je spodbujanje delodajalcev k širjenju svojih ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu.
  1. V obdobju od januarja do junija 2016 bodo v sedmih slovenskih regijah potekali strokovni regijski posveti z namenom informiranja in ozaveščanja delodajalcev ter ostale strokovne in zainteresirane javnosti o promociji zdravja na delovnem mestu. Uvod v posvet bo predstavljalo neformalno srečanje ob zdravem zajtrku, kot priložnost za mreženje in izmenjavo idej. V povezavi s posveti pa bodo v regijah organizirane tudi regijske novinarske konference.
  1. Ob zaključku projekta, oktobra 2016, bo potekal nacionalni strokovni posvet, kjer bodo predstavljeni najpomembnejši sklepni zaključki izvedenih projektnih aktivnosti, ključne ugotovitve regijskih in nacionalnega posveta ter podeljeno priznanje za najboljši ukrep promocije zdravja na delovnem mestu.
  1. Tekom kampanje bo redno izhajal prvi slovenski spletni newsletter z aktualnimi informacijami in nasveti s področja promocije zdravja na delovnem mestu.