Prijava na natečaj

NAVODILA ZA IZPOLNJEVANJE

Spoštovani,

v okviru projekta »Vseslovenska kampanja za ozaveščanje delodajalcev za ohranjanje in krepitev zdravja zaposlenih na delovnem mestu« organiziramo Natečaj za delodajalce za izbor najboljših ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu. Z natečajem želimo izpostaviti in nagraditi najboljše ukrepe promocije zdravja na delovnem mestu tako na regionalnem kakor tudi na nacionalnem nivoju. Sodelovanje v natečaju je brezplačno. Sodelujete tako, da svoj prispevek oddate preko spodnjega obrazca.

Opišite ukrep promocije zdravja na delovnem mestu v vašem podjetju, ki je po vašem mnenju najbolj inovativen. Da uspešno oddate ukrep, morate izpolniti vsa polja razen zadnjega (Priloge). Na natečaj lahko prijavite več ukrepov, v tem primeru morate spodnji obrazec izpolniti za vsak ukrep posebej.

Strokovna komisija bo izbrala najboljše ukrepe na regionalnem nivoju in izmed teh še absolutnega zmagovalca. Ocenjevalo se bo inovativnost, posplošljivost, učinkovitost, zahtevnost implementacije in uporabno vrednost posameznih ukrepov.

Podjetja z najboljšimi ukrepi bodo prejela priznanja, prav tako bodo vsi zmagovalni ukrepi predstavljeni v brošuri, izdani v okviru kampanje. Najboljši ukrep na nacionalnem nivoju bo predstavljen tudi na nacionalnem strokovnem posvetu.

Podatke kontaktnih oseb bomo obravnavali zaupno. Potrebujemo jih le za namene obveščanja o rezultatih natečaja.

Opise ukrepov lahko oddate najkasneje do 31.5.2016 – Rok za prijavo na natečaj je podaljšan do 10.6.2016.

Opisi ukrepov, posredovani po tem datumu, ne bodo upoštevani.

 

1. Podatki o podjetju, ki se prijavlja na natečaj

Prosimo, da točno navedete podatke o vašem podjetju.

Polja označena z zvezdico (*) so obvezna!


a) Naziv podjetja (vpišite polni naziv vašega podjetja)*

b) Sedež podjetja*

c) Ime in priimek kontaktne osebe*

d) E-pošta kontaktne osebe*

e) Panoga podjetja (označite področje delovanja vašega podjetja):*
IzobraževanjeKulturaIndustrijaGradbeništvoTrgovinaEnergetika in storitvene dejavnostiZnanostJavna upravaZdravstvo in socialno varstvoDrugo:

2. Velikost podjetja

Označite velikost vašega podjetja.*

mikro podjetje (0 - 9 zaposlenih)majhno podjetje (10 - 49 zaposlenih)srednje veliko podjetje (50 - 249 zaposlenih)veliko podjetje (250 in več zaposlenih)

3. Področje ukrepa

Označite, v katero področje spada opisani ukrep oziroma, čemu je ukrep namenjen. Možnih je več odgovorov.*

Telesna dejavnostZdravo prehranjevanjeOpuščanje kajenjaNetvegano pitje alkoholaObvladovanje stresaUsklajevanje dela in družineDrugo:

4. Obseg ukrepa

Kolikšnemu deležu vseh zaposlenih v podjetju je namenjen ukrep?*

vsem zaposlenimveč kot polovici zaposlenimveč kot četrtini zaposlenihmanj kot četrtini zaposlenih

5. Opis ukrepa

Na kratko (z do 3000 znakov s presledki) opišite ukrep s področja promocije in krepitve zdravja zaposlenih na delovnem mestu, ki ga izvajate v vašem podjetju. Pri tem navedite tudi namen in cilje ukrepa, ciljno skupino zaposlenih (se ukrep izvaja za vse zaposlene ali le za določeno skupino zaposlenih), kako dolgo ukrep že izvajate in kakšni so rezultati.*

Preostalo znakov: 3000

6. Priloge

Po želji lahko priložite fotografije, ki prikazujejo izvajanje opisanega ukrepa v vašem podjetju. Največja velikost datoteke je 4 MB.