Zmagovalci natečaja

Po zaključku ocenjevanja in zbranih končnih ocenah ožje ter širše Strokovne komisije objavljamo zmagovalce natečaja za izbor najboljših ukrepov promocije zdravja na delovnem mestu, ki je potekal v okviru projekta Kampanja:

  1. »Najboljši ukrep promocije zdravja na delovnem mestu na nacionalni ravni«: PLASTIKA SKAZA d.o.o.
  2. »Najboljši ukrep promocije zdravja na delovnem mestu v kategoriji mikro podjetij«: INVEL, d.o.o.
  3. »Najboljši ukrep promocije zdravja na delovnem mestu v kategoriji malih podjetij«: SAUBERMACHER – KOMUNALA Murska Sobota d.o.o.
  4. »Najboljši ukrep promocije zdravja na delovnem mestu v kategoriji srednje velikih podjetij«: PLASTIKA SKAZA d.o.o.
  5. »Najboljši ukrep promocije zdravja na delovnem mestu v kategoriji velikih podjetij«: POMGRAD d.d.
  6. »Ukrep z najbolj celostnim pristopom k promociji zdravja na delovnem mestu«: GORENJE, d.d.

Zmagovalcem natečaja ob uspehu iskreno čestitamo!

Zahvaljujemo se vsem sodelujočim podjetjem in delovnim organizacijam za vaš prispevek k zbirki dobrih praks promocije zdravja na delovnem mestu v Sloveniji. Dobre prakse podjetij in delovnih organizacij, ki so nam poslala soglasje za objavo, so objavljene na tej spletni strani pod zavihkom »Natečaj za delodajalce« – »Dobre prakse PZDM.«

Ob tej priložnosti vas še enkrat prijazno vabimo k udeležbi na zaključni konferenci projektov Kampanja in ISOP z naslovom»PROMOCIJA ZDRAVJA NA DELOVNEM MESTU – Skrb za zdravje je odgovornost posameznika, delodajalca in države«,  ki bo potekala 12. oktobra 2016, v Grand Hotelu Union (Modri salon), v Ljubljani.